Skip to content

Start nieuwe NUT najaarscursussen

5 september 201356 second read

Wassenaar – Het Nut start bij voldoende belangstelling vanaf volgende week de cursussen Muziekgeschiedenis, waarin de Barok wordt behandeld, de cursus Kunstgeschiedenis over het Expressionisme in Nederland (zie afbeelding) en op 23 september de cursus Nieuwe Nederlandse boeken, waarin weer een aantal nieuwe boeken zal worden gelezen en besproken o.l.v. Ruud Poortier, neerlandicus. Eind oktober zal bij voldoende animo ook een nieuwe cursus worden gestart door neerlandica Inge de Vries over thema’s in de Nederlandse literatuur. Dit voor wat betreft 2013.

Alle cursussen zullen worden gegeven in resp. de VerKade Clark zaal en de Rabo filmzaal in de Bibliotheek in de Langstraat. Als u snel reageert kunt u misschien nog meedoen. Voor meer informatie kunt u het nieuwe Nut programmaboek inzien dat bij het C.I.P. in de bibliotheek ligt, de website www.nutwassenaar.nl of evt. direct bellen met Bauke Weizenbach, 070-511 36 42 Lid worden van Nut Wassenaar kan op dezelfde manier. De dagen worden weer korter, de temperaturen nemen af, een mooi moment om in te schrijven voor een interessante en gezellige ochtend/ of middagcursus. Bel of er nog plaats is en schrijf u dan snel in.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top