Skip to content

Stichting Wassenaarse Zorgverlening bedankt Wassenaar namens ouderen

6 september 20132 minute read

Wassenaar – Op 3, 4 en 5 september hebben namen 115 ouderen deel aan de 2e editie van de rolstoel driedaagse Wassenaar.Het was wederom een succes. Iedereen heeft genoten. Het was mooi weer en heel veel (150) vrijwilligers en personeelsleden van SWZ hadden zich gemeld om te helpen duwen.

Na de dagelijkse warming -up trok een grote groep wandelaars naar de bestemming van de dag de eerste dag op de thee bij B&W de tweede dag door de winkelstraat naar de ‘buren’ (de andere locatie van SWZ) De laatste dag werd een bezoek gebracht aan Duinrell. Elke dag werd afgesloten, zowel in SWZ Willibrord , als in SWZ Sophieke met life muziek. Jan Riem, Carel Caminada, Les Autres, Huub Wellner en Peter Biesot hebben hun best gedaan er een gezellige afsluiting van te maken.De laatste dag werd besloten met een medaille een mooie zonnebloem en een heerlijke barbecue.

Dit alles kon niet plaatsvinden zonder de bijdragen van verschillende bedrijven en andersoortige sponsoren. Daarom: Fonds 1818, Gemeente Wassenaar, Duinrell Wassenaar, Nationaal Ouderenfonds, Stichting Vrienden Willibrord, Maison Kelder, Bloemenkiosk de Schouwbrug, ING, Albert Heijn, Kuyt schilders, Vegro thuiszorgwinkels, Pieterse aannemersbedrijf, Medicq apotheek, Lagerberg verhuisgroep, Decaprint en allen die hebben meegewerkt aan dit festijn Heel erg Bedankt!

De plannen voor volgend jaar zijn al weer gemaakt dan zal de drie daagse wederom de eerste dinsdag, woensdag en donderdag van de maand plaatsvinden.

Tags

RolstoeldriedaagseWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top