Skip to content

Mode, make-up en kappers bij Beauty Event

8 september 20132 minute read

Voorschoten – Het Weekend van Voorschoten is ook dé gelegenheid voor de Centrumondernemers om te laten zien wat de detailhandel in het dorp de moderne man, vrouw én de jonge vrouw biedt op het gebied van beauty en mode. Daarom is er op zondag 15 september vanaf 13.00 uur een gratis Beauty Event in de Evenementenhal op het Treubplein.

Mode
Het is officieel nog zomer maar over een paar weken staan de herfst en daarna de winter al weer te trappelen. En wat zijn de nieuwe trends voor het koude weer? Manonka, Shoeby, Van der Voort Schoenen, Ter Horst Optiek, Textielhuis Te Mey, Kreanneke en Label by Label (voormalig Durabel) rollen de rode loper uit. Fashion en Cosmetic Outlet laat de mode voor de jonge vrouw zien.
Kortom: mode voor alle leeftijden én geshowd door modellen met een realistische maat. De presentatie is in handen van Blitz Events.

Een tipje van de sluier…
De damesmode voor de komende winter is vrouwelijk, chic en rijk. Kleuren als wijnrood, groen en elektrisch blauw maar ook zwart met accentkleuren en pastelkleuren. Verder spelen goud en zilver een belangrijke rol, glitters verwerkt in gebreide stoffen. De skinny broek blijft maar daarnaast is ook de wijdere pijpen in opkomst. Nieuw is de combinatie van ruitpatronen of gefotografeerde printen samen met bijvoorbeeld panterdessin dat een kleurrijk geheel vormt. De stoffen zijn verwerkt in jurken, tuniekjes en rokjes. Hoe dat er uit ziet is op 15 september te bekijken.

Make-up en kapsels
De kappers van Hizi Hair laten zien wat ‘hot’ is in kappersland. De nieuwste modellen en kleuren. Daar hoort uiteraard make-up bij. De schoonheidsspecialistes van Mooi van Kuhn en Schoonheidsinstituut Karreman en Nieuwenburg geven huid- en make-up adviezen in de eigen salons aan respectievelijk de Schoolstraat 152 en het Ambachtspad 6.
De modeshows zijn om 13.00, 14.00 en 15.00 uur. Om 16.00 uur treedt de Knappe Mannen Band op.

Winkels open
De hele middag door zijn de winkels in het centrum geopend. En die leuke outfit, kan gelijk aangeschaft worden. Mét korting want diverse winkeliers hanteren “Weekend van Voorschoten’ prijzen.

En mannen! Kom lekker mee naar het centrum van Voorschoten want tegelijkertijd is er de Oldtimerdag op de Voorstraat. Ook mooi!!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top