Ga naar hoofdinhoud

Redouan Hergelink wederom bij SYTYCD

8 september 201342 second read

Wassenaar – Na 2 jaar geleden net voor de live shows, tijdens de Bootcamp in Cuba te zijn afgevallen. Doet Redouan Hergelink dit jaar weer een poging om So You Think You Can Dance te winnen.

Redouan heeft zojuist zijn auditie gedaan voor de juryleden Jan Kooijman, Euvgenia Parakhina, Ish Ait Hamou en Dan Karaty. Dit was in de uitzending van zondag 8 september 2013. Jan Kooijman was heel benieuwd wat hij nu weer voor moois gemaakt had. Redouan deed auditie met de stijl HipHop op het nummer ‘Superman’ van Robin Thicke. Zijn dans ging vlekkeloos. Je zag de juryleden genieten van zijn optreden. Dit werd naderhand ook bevestigd met niets meer dan lovende kritiek. En Redouan ontving zonder twijfel het Final Audition ticket!

Wij wensen Redouan heel veel succes! SYTYCD is iedere zondag om 20:00 te zien op RTL 4. Bekijk Redouan’s auditie hier!

Tags

Redouan HergelinkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top