Skip to content

Waylon ‘intiem’ in Wassenaar

8 september 20132 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag was het dan zover Waylon opende het nieuwe seizoen van The Future. Samen met zijn band gaf hij ruim een uur lang een intiem concert voor de bezoekers.

Iets later dan gepland, 20:15 gingen de deuren open van The Future. The Future is een complete club waar onder andere tienerdisco’s en kinderbios worden gehouden. Er worden ook regelmatig grote partijen en feesten zoals Hurricane, top 40 party en apres ski gegeven. Binnen werd het publiek goed opgewarmd door DJ Vince van Discotime, die verschillende goude oude nummers mixte met top 40 hits om zo de spieren alvast wat los te dansen.

Ook een kwartier later dan gepland kwam Waylon het podium op, begeleid door zijn band en 2 backing vocals. Hij startte met “Lucky Night”, de laatste single van zijn album “After All” uit 2011. Hij wist de zaal goed te bespelen en mee te krijgen in zijn nummers. Met hits als “The Escapist” en “Happy Song” zong de zaal uit volle borst mee. Naast zijn eigen nummers zette hij zo nu en dan ook wat andere nummers in. Zoals “This is a man’s world” van zijn idool James Brown, met dit nummer verpletterde hij heel Nederland met zijn auditie bij Holland’s got talent. Na wat solo’s van zijn band was de het tijd om zijn intieme optreden af te sluiten, met zijn grootste hit “Wicked Way”. Het was een spetterend optreden vol energie, de hele zaal heeft ervan genoten jong en oud.

Na Waylon was het weer de beurt aan DJ Vince die doorging waar hij gebleven was. De voetjes van de vloer krijgen! Rond een uur of half 12 was het de beurt aan Feestband Toon uit Voorschoten om de avond af te sluiten. Feestband Toon is een heel leuk coverbandje met een uitgebreid repertoire. Helaas voor hun was de zaal niet meer vol, waarschijnlijk door de wat jongere Waylon fans die niet tot heel laat konden blijven. Maar dat maakte de sfeer er niet minder gezellig op. Een zeer geslaagd feest wat ons betreft!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top