Skip to content

Kieviten Heren 1 wint eerste competitieduel in 1e klasse met 2-1

9 september 201351 second read

Wassenaar – Afgelopen zondag speelde Kieviten Heren 1 de eerste competitie wedstrijd van het seizoen in de eerste klasse. Na zes oefenwedstrijden was dit de eerste serieuze krachtmeting na de vorig jaar knap afgedwongen promotie.

Bij rust stond het 1-1. Met een goed benutte strafbal aan het eind van de tweede helft wist het team de winst binnen te slepen. Coach Charlie Barto was zeer tevreden over het spel in de eerste helft en vooral blij met de eerste 3 punten. Dank aan een oma van de heren voor het sponsoren van de nieuwe broeken en aan LJ Sport voor de nieuwe sokken. Reden genoeg om na afloop van de wedstrijd enthousiast op de foto te gaan met de twee mini’s van de week uit jongens E1.

U bent van harte welkom om te komen kijken op zondag 22 september. Om 14.45 uur speelt Kieviten tegen Gooische.

Heeft u of uw kind interesse om dit seizoen te komen hockeyen bij de Kieviten? Neem dan gerust contact op via info@kieviten.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Tags

HockeyKievitenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top