Ga naar hoofdinhoud

Rabobank financiert kanorek van scoutinggroep vWvO

9 september 201332 second read

Wassenaar – Het kanorek van scoutinggroep van Wassenaer van Obdam (vWvO) is afgelopen zaterdag 7 september feestelijk geopend door de Rabobank. Via het Rabobank stimuleringsfonds heeft de vWvO een kanorek kunnen bekostigen zodat de èèn en vier persoon’s kano’s netjes en droog kunnen worden opgeborgen.

Na een kennismaking en een rondleiding over het terrein en door het gebouw heeft mevrouw Schipper en de heer Verkerk namens het Rabobank stimuleringsfonds samen met de voorzitter van de vWvO het kanorek officieel geopend. Benieuwd waar de kano’s voor gebruikt worden, kijk dan op www.vwvo.nl

Voor meer informatie over het Rabobank stimuleringsfonds kunt u kijken op www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/denhaag/stimuleringsfonds/

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top