Skip to content

Stichting De Stijgbeugel sport voor Tanzania

9 september 201331 second read

Wassenaar – Op 31 augustus nam Stichting de Stijgbeugel deel aan de 24-uursactie “Wassenaar sport voor Tanzania” van de Stichting Run for Rio. Om 12:00uur stonden de ruiters, paarden en vrijwilligers klaar om een demonstatie te geven aan het publiek.

Er stond ringgooien op het programma en er was een slalom met bekertjes water. Na afloop mochten de kinderen uit het publiek ook een rondje op het paard en geïnteresseerden konden een kijkje komen nemen in de Stijgbeugelkraam op de informatiemarkt.

Stichting de Stijgbeugel verzorgt paardrijlessen voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke en/of andersoortige beperking.

Voor meer informatie: www.wassenaarsemanege.nl/stijgbeugel.php

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top