Ga naar hoofdinhoud

“Hermes House Band” op afterparty van de 15 van Wassenaar

10 september 201350 second read

Wassenaar – In de jaren 90 scoorde de Rotterdamse Hermes House Band een Europese nr. 1 hit met de lalala-cover van I will survive. De bezetting van de studentenband wisselt, omdat ieder bandlid na zijn studie de band moet verlaten. Er zijn inmiddels 80 oud-HHB-leden, die allemaal met het “Lalala-virus” zijn besmet.

De HHB-leden uit de negentiger jaren kunnen het rocken niet laten en hebben de “Bikini Blues Band” opgericht. Gegarandeerd HHB-feest, maar met bandleden van in de veertig. Deze mannen stonden 22 jaar geleden als studenten op een hockey-tournooi en speelden 2 jaar terug ook op het lustrumfeest van De Kieviten. Nu komen ze feest maken op de afterparty van “de 15 van Wassenaar”.

Inschrijven voor de 15 kan tot 22 september, tenzij het maximaal aantal deelnemers van 500 eerder wordt bereikt. Vol is vol geldt zowel voor de hardloopwedstrijd als de afterparty. Er zijn beperkt feestkaarten te koop voor toeschouwers en aanmoedigers. Inschrijven kan nog altijd via de website www.de15vanwassenaar.nl Als je niet loopt vul je bij eindtijd gewoon “Aleen feest” in.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top