Skip to content

“Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat” nog 5 weken!

10 september 20132 minute read

Wassenaar – Nog maar 5 weken te gaan en dan gaat onze musical ”Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat” in Première. De musical zal op 10, 11 en 12 oktober 2013 te zien zijn in de Messiaskerk in Wassenaar. Het kaartverkoopseizoen loopt van zondag 16 juni 2013 t/m zondag 6 oktober 2013. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 15,- per stuk.

Online kaartverkoop
Op www.dreamtime-events.nl kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag de voorstelling van uw keuze reserveren. Wij vragen u om hiervoor eenmalig uw persoonlijke gegevens in te voeren in het online bestelformulier en dient u over een e-mailadres te beschikken. Via de website kunt u maximaal 8 kaarten per voorstelling reserveren. U rekent uw kaarten af doormiddel van een geautomatiseerde e-mail met daarin de betalingsgegevens. Na ontvangst van uw betaling krijgt u de kaarten per post of per e-mail toegestuurd.

Theaterkassa
Vanaf 16 juni 2013 t/m 6 oktober 2013 is het mogelijk om elke zondag in de Messiaskerk te Wassenaar van 11:00 tot 12:00 uur uw kaarten voor de voorstelling van uw keuze te reserveren. Wij vragen u om hiervoor eenmalig uw persoonlijke gegevens in te vullen op het bestelformulier en dient u minimaal te beschikken over een telefoonnummer. Via de theaterkassa kunt u een onbeperkt aantal kaarten per voorstelling reserveren. U rekent uw kaarten af doormiddel van een contante betaling. Na ontvangst van uw betaling krijgt u de kaarten per post of per e-mail toegestuurd.

Arrangementen
Dreamtime Events biedt u diverse bijzondere arrangementen rondom de prachtige voorstellingen. Dreamtime Events geeft u en uw gasten de mogelijkheid om te ontspannen en toch een spectaculaire en onvergetelijke ervaring te beleven. Om het u makkelijk te maken hebben we diverse arrangementen voor u samengesteld.

Voor meer informatie over onze kaartverkoop en arrangementen verwijzen wij u naar onze website: www.dreamtime-events.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top