Ga naar hoofdinhoud

Midvliet FM live bij de Vlietdagen

10 september 201336 second read

Wassenaar – it weekend worden de Vlietdagen gehouden. Leidschendam en Voorburg vieren op veel plaatsen feest, want er is heel veel georganiseerd. Op zaterdag 14 september vanaf 10:00 uur zal Midvliet FM live uitzenden vanaf de Vlietdagen.

De mobiele studio van Midvliet zal opgesteld staan op de Damlaan, vlakbij het Damplein. Daar vandaan zullen de sfeerreportages gemaakt worden, waarbij de presentatoren en verslaggevers zullen zorgen dat zoveel mogelijk activiteiten voor de microfoon komen.

Kom gerust een kijkje nemen bij de mobiele studio van Midvliet en kijk dan gelijk naar alle leuke activiteiten rond de Vlietdagen. En wie niet kan of wil komen, blijft lekker thuis en geniet daar van de uitzending van Midvliet FM. Midvliet zorgt ervoor dat je niks hoeft te missen.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top