Skip to content

Word Vrijwilliger! week 37 2013

10 september 201355 second read

Wassenaar – Met vrijwilligerswerk doe je nieuwe ervaringen op en het staat ook nog eens goed op je CV. Doe je mee?

* Medewerker Werving en Selectie (vacaturecode B 053): De Vrijwilligerscentrale Voorschoten zoekt een enthousiaste collega die mensen helpt de juiste vrijwilligersbaan te vinden.
* Zwemmer (vacaturecode E 021): Welke sociale persoon wil op maandag- of dinsdagavond mensen met een lichamelijke beperking begeleiden bij het zwemmen? Verklaring omtrent gedrag vereist.
* Stervensbegeleider (vacaturecode A 039): Veel mensen willen graag thuis sterven. Maak dit mogelijk door te helpen als de zorg voor de familie te zwaar wordt. Informatiedagen op 16 en 24 september. Training in oktober/november.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, het steunpunt voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Van Heeckerenstraat 2, 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of op het gemeentehuis.

Vrijwilligersfeest 11 oktober
Heb je je al opgegeven voor het vrijwilligersfeest op vrijdagavond 11 oktober? Gratis toegang (met partner/introducé) op vertoon van een vrijwilligerspas. Wel van te voren opgeven bij de vrijwilligerscentrale. www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl, 511 31 33.

Tags

CentraleVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top