Ga naar hoofdinhoud

Zorgen voor een kind dat extra zorg nodig heeft

10 september 201357 second read

Wassenaar – Een mantelzorger verwoordde het volgende: ‘Ik ben nu 50 en al jarenlang mantelzorger van mijn kind. Als ik 80 mag worden, ben ik dat hoogst waarschijnlijk nog steeds.’ Je blijft je hele leven zorgen voor je kind dat extra zorg nodig heeft.

Wat betekent dit? Dat je nu en ook in de toekomst mantelzorger blijft? Wat betekent dat voor jezelf? Hoe ga je daar mee om? Hoe zorg je dat je zelf deel kunt blijven nemen aan het leven en eigen dingen kunt blijven doen? Tijdens een bijeenkomst die Stichting Rondom Mantelzorg organiseert, worden aanwezigen aan het woord gelaten die over hun situatie kunnen vertellen. Ook wordt er gekeken naar mogelijkheden om de zorg eventueel te delen, zodat je zelf ook nog je eigen leven kunt leiden. Er worden ervaringen en tips uitgewisseld waar iedereen wat aan heeft. De Consulent Mantelzorg van de stichting, Joke van der Niet, leidt de bijeenkomst.

Datum: Woensdag 18 september a.s. De bijeenkomst wordt gehouden in het gebouw van Florence, Herenweg 6 te Wassenaar. Tijd: 19.30 uur. Vantevoren aanmelden is niet nodig. Voor vragen en of meer informatie: Stichting Rondom Mantelzorg, tel. 079 750 23 80 en info@rondommantelzorg.nl.

Tags

Wassenaar
Back To Top