Ga naar hoofdinhoud

Wethouder Koşer Kaya en wijkagent Van Duijn in contact met jongeren

11 september 201333 second read

Wassenaar – Op dinsdagavond 3 september ging wethouder Koşer Kaya samen met wijkagent Van Duijn op de fiets een rondje door Wassenaar. Ze fietsten onder andere langs plekken waar jongeren elkaar ’s avonds graag ontmoeten.

“Ik vind het belangrijk om op deze manier met de Wassenaarse jongeren in contact te komen en te horen wat er zoal leeft bij hen. Ook ideeën en wensen die zij hebben hoor ik graag. Ik heb de jongeren gevraagd deze kenbaar te maken aan mij. Daarnaast vond ik het goed om te zien dat er zulk direct contact is tussen de wijkagent en de jongeren. De jongeren waarderen deze betrokkenheid erg”, aldus wethouder Koşer Kaya.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top