Ga naar hoofdinhoud

Nieuws van het Leercentrum Wassenaar

12 september 20132 minute read

Wassenaar – De vakanties zijn weer voorbij en het Wassenaarse Leercentrum gaat begin oktober weer volop van start. De aankondiging van de cursussen PowerPoint en Fotoalbum maken op 1 oktober a.s. heeft al eerder op deze site gestaan (voor beide cursussen zijn nog plaatsen vrij) en een compleet overzicht van onze cursussen is vorige week geplaatst in de bijlage Wassenaar Plus van De Wassenaarse Krant.

Het Leercentrum Wassenaar organiseert vanaf september 2010 een aantal computer activiteiten voor senioren die zich willen bekwamen in het gebruik van computers met het Windows besturingssysteem en diverse toepassingen ervan. Ook over de werking en het gebruik van de tablets iPad van Apple en Android van Samsung, wordt sinds 2012 les gegeven. Het Centrum maakt hierbij gebruik van het lesmateriaal, de methode, de kennis en ervaring van de nationale organisatie SeniorenWeb. Het Leercentrum biedt naast vele vervolg cursussen, die voortbouwen op de basis cursussen, ook cursussen voor bepaalde toepassing zoals b.v. Excel, PowerPoint, Word, Internet en E-Mail, Foto bewerking.

Bij al onze cursussen en workshops hoort een zeer duidelijk oefen/studie boek van SeniorenWeb. Meer en uitgebreide informatie over inhoud, data, kosten etc. vindt u op onze website www.leercentrumwassenaar.nl en ook zijn wij in ons Leercentrum aanwezig op de inloop middagen iedere 3e. dinsdagmiddag van de maand of via tel: 06-10735360

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top