Skip to content

Kees Plat te gast in Kakafonie

13 september 20132 minute read

Wassenaar – Op zondag 15 augustus om 13:10 uur is Kees Plat te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. Kees Plat (1957) (Volendamse bijnaam ‘Schien’) is zanger-gitarist en mede-oprichter van de Tribute to The Cats Band.

Daarna schrijft hij liedjes en doet hij soms wat arrangeerwerk. Kees is geboren en getogen in Volendam. Een goede bodem om zijn liefde en passie voor muziek te ontwikkelen. Kees Plat maakte deel uit van Double Trouble en ontmoette daar Ton Keizer. Kees en Ton worden ‘muzikale broers’ en belandden samen in de band Friends (met een toen nog erg jonge Carola Smit) en later maken ze deel uit van Stampvast (met André Veerman). Kees, Ton en André werden in 2001 gevraagd om wat liedjes van The Cats in te studeren. Het lukt ze goed om het geluid van The Cats neer te zetten en als zich nog een aantal muzikanten aansluiten, is de Tribute to The Cats band geboren.

Maar ook solo gaat Kees Plat verder. Onlangs verscheen zijn nieuwe single “Mijn Volendam”. Die plaat ga je natuurlijk horen als Kees Plat te gast is in Kakafonie op zondag 15 september om 13:10 uur.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal 1781 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via Internet. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top