Skip to content

Wassenaarder Brian Spapens In The Dutch Lions

13 september 201354 second read

Wassenaar – Brian Spapens ( Tight End Lightning Leiden) heeft de afgelopen periode hard gewerkt. Dankzij zijn werklust en doorzettingsvermogen is Brian geselecteerd voor het Nederlands Team. Naar alle waarschijnlijkheid zal Brian ook de starting Tight End van het Nederlands Team zijn.

Polen
Het Nederlands Team beter bekend als The Dutch Lions zal donderdag afreizen naar Polen. Zaterdag 14 september 18:00 uur treden The Dutch Lions aan tegen het Poolse nationale team. Het stadion Polonii Warszawa in Warschau biedt ruimte voor duizenden toeschouwers. Al met al beloofd het een spannende wedstrijd te worden.

C Group European
Vorig jaar nam het Nederlands team met Brian Spapens de bronzen medaille in ontvangst. De eerste wedstrijd werd tegen Servië verloren, waarna de strijd om de 3e plaats werd gewonnen tegen Rusland.

Lightning
Brian is al sinds jaar en dag lid van Lightning Leiden. Hij startte bij de Cubs waar hij als quaterback glansrijk kampioen werd. Vervolgens stapte hij over naar 5 vs. 5 tackle. De laatste jaren is Brian #88 een vaste waarde op trainingen en wedstrijden senioren full contact van Lightning.

Lightning wenst Brian Spapens heel veel sportief succes in Polen!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top