Ga naar hoofdinhoud

Dienke Dekker lijsttrekker CDA Wassenaar

15 september 20132 minute read

Wassenaar – Dienke Dekker is door het bestuur van CDA Wassenaar unaniem voorgedragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014. CDA Wassenaar vond snel een geschikte nieuwe lijsttrekker nadat fractievoorzitter Meindert Stolk onlangs aan het bestuur kenbaar maakte dat hij in maart 2014 de gemeenteraad gaat verlaten.

Meindert Stolk zit sinds 1998 in de gemeenteraad van Wassenaar. Bestuur en fractie betreuren het enorm dat Stolk vertrekt, maar begrijpen de keuze van de CDA-voorman. Meindert Stolk: “Na 16 jaar Wassenaarse politiek is het tijd voor iets anders. Ik heb lang nagedacht over dit besluit, want Wassenaar en het CDA gaan mij zeer aan het hart. Ik blijf dan ook graag actief in ons dorp”. Fractievoorzitter Stolk heeft nog een half jaar lokale politiek voor de boeg en zal zich tot de laatste dag inzetten voor het CDA en voor de Wassenaarse inwoners. Ook in de campagnetijd zal hij een actieve rol spelen.

Het bestuur van CDA Wassenaar draagt Dienke voor als nieuwe lijsttrekker omdat Dienke de ideale combinatie is van ervaring, kennis en persoonlijkheid. Zij heeft in haar wethoudersperiode laten zien dat zij zich met hart en ziel inzet voor Wassenaar. Zij is in staat om zich echt te verdiepen in de levens en belangen van mensen. Dienke Dekker studeerde politicologie aan de VU en had daarna een succesvolle ambtelijke carrière bij onder meer de provincie Zuid-Holland en de ministeries van VWS, Verkeer en Waterstaat en Binnenlandse Zaken. Dienke Dekker was van mei 2010 tot december 2012 wethouder voor het CDA.

De Algemene Ledenvergadering van CDA Wassenaar beslist op 1 oktober a.s. op de voordracht van het bestuur.

Tags

CDADienke DekkerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top