Ga naar hoofdinhoud

Geslaagde open dag bij O&O

15 september 20132 minute read

Wassenaar – Op zaterdagmiddag 7 september ging het nieuwe activiteitenseizoen van O&O officieel van start met een gezellige open dag met mini-braderie. Een aantal vrijwilliger waren op vrijdagavond al begonnen met de voorbereidingen, zoals het inrichten van een Halloween hoek en op zaterdag werd met vereende krachten de buitenboel achter het buurtcentrum aangekleed.

Twee grote partytenten boden onderdak aan diverse dames met tafels waar allerlei waren te koop werden aangeboden, veelal zelf gemaakt. Liefhebbers van de nieuwe rage ‘hair feathers’ konden deze voor een schappelijk prijsje laten aanbrengen en kinderen konden zich vermaken met het 11-spelen spelletjescircuit. Er werden diverse ronden gespeeld met het rad van fortuin, waar fraaie prijzen mee te winnen waren en ook een spelletje bingo werd niet vergeten.

Nieuw was het lootjes-prikspel, waarmee enkele geldprijsjes konden worden gewonnen. Aan de inwendige mens werd eveneens gedacht: de poffertjes, suikerspin en het ijs vonden gretig aftrek. Binnen konden griezel liefhebbers genieten van een fototentoonstelling van ons Halloweenfeest van 2012 en een leuk bewerkte, doorlopende PowerPoint presentatie begeleid door naargeestige muziek. Dit als voorproefje op ons Halloweenfeest van 1 november 2013. Al met al was het een gezellige, goed bezochte open dag, met dank aan alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen.

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top