Skip to content

Antiek- en curiosamarkt in de Messiaskerk

16 september 20132 minute read

Wassenaar – Geïnteresseerd in antiek, curiosa en brocante, op zoek naar mooie koopjes of gewoon zin in een gezellige middag winkelen: de Messiaskerk Bazaar op zaterdag 5 oktober, Zijllaan 57 in Wassenaar, biedt het allemaal. U kunt tussen 10.00 en 16.00 uur de marktkramen binnen en buiten de Messiaskerk afstruinen naar iets van uw gading.

De Bazaar biedt een grote selectie van zeer uiteenlopende tweedehands spullen: van boeken tot kleding en van speelgoed tot huishoudelijk artikelen. Daarnaast kunt u meedoen aan de loterij, wijnproeven of genieten van één van de vele versnaperingen.
De mooiste ingebrachte items worden op vrijdagavond 4 oktober geveild. Deze veiling start om 19.30 uur en vindt ook plaats in de Messiaskerk. De stukken die geveild worden, kunt u voorafgaand aan de veiling tussen 18.30 – 19.30 uur bekijken.

Inleverdagen
Om de marktkramen te vullen, organiseert de Messiaskerk inleverdagen waarvoor uw bijdrage zeer welkom is. Het gaat om uiteenlopende spullen zoals: boeken, (kinder)kleding, cd’s, zilverwerk, glaswerk, huishoudelijke artikelen, vazen, serviezen (of onderdelen daarvan), speelgoed, puzzels, klein meubilair, schilderijen, elektra, etc., etc. Graag ontvangen wij alleen goed bruikbare spullen die compleet, schoon en heel zijn. Daarnaast wordt groot meubilair zoals kasten, tafels, bedden, banken, fietsen en ski’s geweigerd.

Heeft u nog goed bruikbare spullen liggen die u niet meer gebruikt? Geef ze dan een tweede leven en lever ze in voor de Bazaar. Van dinsdag 1 oktober t/m donderdag 3 oktober 2013 kunt u uw bijdragen tussen 19.00 – 20.30 uur afgeven in de Messiaskerk, Zijllaan 57 te Wassenaar.

Goede doelen
De opbrengst van de Bazaar wordt elk jaar verdeeld over een aantal goede doelen, waaronder de Messiaskerk zelf. De andere goede doelen voor 2013 zijn:
• Stichting Hartekind
• Sophia Revalidatie Den Haag e.o.
• Scouting Van Woesik

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top