Skip to content

Het is “oogsttijd” bij Beaujolaiswijnen.nl

17 september 20132 minute read

Wassenaar – Het is oogsttijd in de Beaujolais. De velden staan vol met de rijpe Gamay druiven, klaar om geplukt te worden. De oogst van 2013 lijkt veelbelovend en zal hopelijk leiden tot een smaakvolle jaargang Beaujolais. Het is ook “oogsttijd” bij Beaujolaiswijnen.nl.

Kom zaterdag 21 september vanaf 15.00 tot 17.30 naar ons Proeflokaal in Wassenaar en proef de oogst van 2007 t/m 2012. Maak kennis met Cru uit de Beaujolais en ontdek dat er zoveel meer is dan Beaujolais Primeur. Met de herfst voor de deur het ideale moment om je voorraad te verrijken met een aantal prachtige wijnen. Dirk Remmerswaal staat klaar om u mee te nemen langs de 10 Cru gebieden die de Beaujolais rijk is. Houdt u van witte wijn? Dan staat er kleine selectie witte Bourgognes klaar. En natuurlijk de Beaujolais Blanc! Om een leuke indruk van Dirk en zijn bedrijf te krijgen is er op Youtube een Winementary te bekijken gemaakt door wijnschrijver Leon Koudijzer. Een aanrader voor diegene die nog niet bekend is met Beaujolaiswijnen.nl en te hier te bekijken. Genoeg redenen om kennis te komen maken op 1 van onze proeverijen. Er zijn al aanmeldingen dus het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden voor deze gratis proeverij is verplicht en kan hier.

Á Bientôt,
Dick Remmerswaal

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top