Skip to content

Laatste inschrijvingen – oproep vrijwilligers – feest langs de route

17 september 20132 minute read

Wassenaar – Op 6 oktober heeft ons dorp er een nieuw sportevenement bij: De 15 van Wassenaar. Een serieuze afstand en een serieuze wedstrijd, maar ook een spetterende after-party om de geleverde prestatie te vieren. Er hebben zich inmiddels honderden hardlopers ingeschreven en komend weekend sluit de inschrijving. Of je nu 15 km/h loopt of “De 15” in 2 uur wilt lopen, schrijf je NU in op de15vanWassenaar.nl, want dit wordt een feest dat je niet had willen missen. De mannen van de oude Hermes House Band hebben de Brillcream klaarstaan en hun zilveren jasjes al aangetrokken. I will survive, lalalalala!

De organisatie van “De 15” is op zoek naar een groot aantal vrijwilligers om “De 15” tot een veilig succes te maken. Wil of kan jij “De 15” niet lopen, maar wil je het feest langs de route en de after-party niet missen? Meld je dan snel aan als vrijwilliger. Net als de lopers beleef je een onvergetelijke dag. Het enthousiasme van de lopers beleef je mee wanneer je langs de route het verkeer regelt. Bij de finish en op de after-party geniet jij mee van het feest. Vrijwilliger zijn is een dankbare taak waar je nog lang aan zult terugdenken. Twee voorwaardes: je bent ouder dan 16 en je vind het leuk om iets toe te voegen aan een feestje. Je kunt jezelf op de website heel makkelijk aanmelden.

De organisatie hoopt dat veel bewoners langs de route zo’n 15 tot 30 minuten muziek in de tuin zetten. Hoe leuk is het om de renners met live gitaarspel, een Hammond orgel, een dwarsfluit, een viool of een DJ-setje door de kilometers heen te trekken? Als u langs de route woont of mensen langs de route kent: maak er een feest van! Zo zetten de buurtbewoners op de Prins van Wiedlaan een DJ neer, met speakers door de hele straat. De Jazzband van Koos van der Holst staat op de rotonde bij de Langstraat, daar komen de lopers 2 keer langs! Met muziek langs de route wordt “De 15” ook een echt Wassenaars feest. Maar ook klappen en juichen wordt van harte toegejuicht.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top