Skip to content

Word Vrijwilliger week 38 2013

17 september 20132 minute read

Wassenaar – Vrijwilligerswerk heeft veel kanten. Je leert nieuwe vaardigheden en nieuwe mensen kennen en je steunt bovendien een goed doel of een maatschappelijke organisatie.

  • Vrijwilligers “Den Haag Vredesmarathon” 22 september (vacaturecodes E 023 t/m E 029): Help mee (meld je snel aan!) als vrijwilliger. Maak van deze vredesmarathon die dit jaar voor het eerst in Den Haag wordt georganiseerd, een succes. Help het verkeer regelen, een controlepost bemannen of zorg op andere wijze dat de lopers snel en veilig naar de finish komen. Voor alle vrijwilligers is er een T-shirt en een feestelijke afsluiting op de Grote Markt na afloop.
  • Tuinman Leger des Heils (Vacaturecode D 022): Beschik je over takt en inlevingsvermogen? En groene vingers? Wil jij de cliënten van deze hulporganisatie aansturen bij het groenonderhoud en het werk in de moestuin?
  • Vrijwilliger in het buitenland (vacturecode K 006): Stage? Afstudeerproject? Sabbatical? Of gewoon een welbestede vakantie in het buitenland? Projects Abroad zorgt ervoor dat reizen leuk en nuttig kan zijn.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Neem contact op met de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2. Bel 511 31 33, stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl of kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij Bibliotheek of Gemeentehuis.

Tags

CentraleVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top