Skip to content

Film Festival Wassenaar op 13 oktober in Warenar

18 september 20132 minute read

Wassenaar – Op zondag 13 oktober organiseert Rotary Club Wassenaar Wetering het eerste Film Festival Wassenaar. In Cultuur Centrum Warenar zal een kwartet uitzonderlijke films worden getoond. De opbrengst gaat volledig naar de Stichting Care4BrittleBones. Rond het thema ‘Vriendschap’ heeft het film-comité speciale klassiekers geselecteerd voor alle verschillende leeftijdsgroepen: voor ieder wat wils!

De dag start om 11 uur met de kinderhit ‘Chimpanzee’, gevolgd door de ultieme familiefilm ‘E.T.’ om 13.00 uur. Om 15.30 wordt de Hollandse Vriendschapsfilm ‘De Marathon’ getoond. Het festival sluit af met de Klassieker ‘The Shawshank Redemption’ die begint om 18.30 uur.

Tussen de films kunt u genieten van muziek en vele versnaperingen. Tegen een kleine vergoeding kunnen kinderen heerlijk spelen bij de kinderopvang binnen in Warenar. Per film zijn losse kaarten te koop (volwassenen €10,- , kinderen €7,50 ) op zaterdag 21 en 28 september en 5 oktober staan leden van de Rotaryclub bij AH en C1000. Het Festival heeft maar één doel: het financieren van medisch onderzoek rond Brittle Bones/OI, een aangeboren aandoening van het bindweefsel. Door een plotselinge beweging kan soms al een botbreuk ontstaan. Naast botbreuken kunnen ook andere verschijnselen voorkomen zoals achterblijven in groei, blauw oogwit, doofheid of scoliose. Er zijn veel verschillende vormen van deze ziekte. Botbreuken kunnen verschillen van enkele tot meer dan 200 in een mensenleven. Sommigen kunnen rennen en springen maar velen die nooit kunnen lopen. Bij de zwaarste vorm overlijden baby’s meestal in de baarmoeder of kort na de geboorte.

Film Festival Wassenaar wordt dankzij medewerking van Cultureel Centrum Warenar en onze sponsors, elektrotechnisch installatiebureau L ‘Ami BV, VendueHuis der Notarissen Den Haag, restaurant De Bijhorst, aannemers Remmerswaal en Looijestijn en vele anderen mogelijk gemaakt.

Meer informatie over Film Festival Wassenaar en de Stichting www.facebook.com/filmfestivalwassenaarwww.filmfestivalwassenaar.nlwww.care4brittlebones.org

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Deze Week In Bibliotheek Voorschoten – Wassenaar
Back To Top