Skip to content

Go Pure wordt EkoPlaza Wassenaar

19 september 201358 second read

Wassenaar – Op 14 november opent EkoPlaza haar nieuwe winkel aan de Langstraat 63 te Wassenaar. Een biologische supermarkt die toonaangevend zal zijn voor de formule ontwikkeling die de keten doormaakt. Het wordt een winkel van ca. 550 m2. Een ruime, overzichtelijke biologische lifestyle supermarkt met een koffiecorner, uitgebreide versgroepen en een mooie cosmetica afdeling die ervoor zorgen dat een biologische levensstijl nog beter bereikbaar wordt. Speciaal is de shop-­‐in-­‐shop voor vitamines en voedingssupplementen.

Ondernemer Mathijs Vermeulen: ‘De nieuwe vestigingen laten zien hoe EkoPlaza haar formule continue blijft ontwikkelen om biologisch leven en eten voor iedereen bereikbaar en aangenaam te maken. Biologisch eten wordt voor veel mensen steeds meer onderdeel van hun levensstijl, dus wij passen ons concept hierop aan.’

EkoPlaza
In ruime, aangename, overzichtelijke winkels wil EkoPlaza consumenten het mooiste en grootste aanbod biologische producten bieden, en de voordelen van biologisch produceren en consumeren op een laagdrempelige, aantrekkelijke manier onder de aandacht brengen. EkoPlaza is de eerste supermarktketen met het EKO-­‐Keurmerk certificaat. De visie is samengevat in vijf keuzes: betaalbaar biologisch, bewust lekker eten, persoonlijk en dichtbij, verrassend gevarieerd en een eerlijke samenwerking. Voor meer informatie over EkoPlaza, kijk op www.ekoplaza.nl.

Tags

Go PureWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top