Ga naar hoofdinhoud

Komt EkoPlaza naar Wassenaar?

19 september 201354 second read

Wassenaar – Wij kregen van de week een mail van 1 van onze lezers met de vraag: Weten jullie iets over een EkoPlaza die in Wassenaar schijnt te komen? Na wat speurwerk online vonden we het antwoord op de site van EkoPlaza zelf.

Op de site van EkoPlaza is sinds kort de vestiging voor Wassenaar toegevoegd. Er staan nog geen openingstijden en dergelijke maar wel het adres. Langstraat 63 dit is het pand waar nu Roobol is gevestigd, wanneer de vestiging van EkoPlaza open gaat staat niet op de site. Wilt u op de hoogte blijven bekijk dan even de website van EkoPlaza.

EkoPlaza
Biologische voeding is geen optelsom van voedingswaarden die de maag vult, maar is echt smaakvol eten dat ons daadwerkelijk voedt. Het is bovendien prettig te weten dat onze biologische producten vaker van regionale afkomst zijn en dus minder voedselkilometers hebben afgelegd. Duurzame keuzes en jarenlange samenwerking met boeren, telers en leveranciers maken dit mogelijk. We proberen dit steeds transparanter voor u in beeld te brengen, zodat u weet wat u eet en waar het vandaan komt. Dat alles voor de juiste prijs!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top