Skip to content

Kinderboekenweek 2013 activiteiten in Bibliotheek Wassenaar

20 september 20132 minute read

Wassenaar – Van woensdag 2 oktober tot en met zondag 13 oktober vindt de 59ste editie van de kinderboekenweek plaats. Dit jaar is het thema “Sport en Spel – Klaar voor de start”. Ter gelegenheid hiervan organiseert de Bibliotheek, Langstraat 40, 2242 KM Wassenaar, de volgende activiteiten.

Zaterdag 5 oktober
Van 10.00 uur tot 15.30 uur is Scouting Willibrord (www.scoutingwillibrord.nl) aanwezig in de bibliotheek. Zij verzorgen een spellencircuit. Alle kinderen, van 4 t/m 12 jaar, zijn welkom om mee te doen. Wanneer alle spelletjes gedaan zijn is er een klein prijsje te verdienen. Dit een leuke manier om kennis te maken met de scouting.

Om 15.30 uur zal Theater Kaboem (www.kindertheaterkaboem.nl) een voorstelling verzorgen. De titel is “Schaak maar raak”. De zwarte koning en de witte dame spelen een schaakwedstrijd. Maar eerlijk spelen hebben ze nog nooit gehoord. Ze doen van alles om de ander te foppen en zo te winnen. Deze voorstelling gaat over eerlijk spel, spellen en sporten, meedoen en uiteindelijk tegen je verlies kunnen…..
De voorstelling is geschikt voor kinderen van 5 t/m 10 jaar.

Prijs: € 8,00 en € 7,00 op vertoon van de biebpas.
Reserveren is gewenst en kan telefonisch op 070-5113397 of per email lezingen.wassenaar@obvw.nl

Zondag 6 oktober
Om 15.30 uur wordt er een verhaal voorgelezen met aansluitend een bewegings/dansactiviteit voor kleuters van 4 t/m 6 jaar. Deze les duurt 45 minuten en wordt gegeven door Suhely Stephens (www.soewiesu.nl)
Aanmelden kan per e-mail soewies@ziggo.nl

Prijs: € 5,00 per kind per kind.

Tags

KinderboekenweekOBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top