Skip to content

Op zoek naar paddenstoelen in het achterbos

20 september 201341 second read

Wassenaar – Op zondag 13 oktober van 10.00 tot 12.00 uur organiseert IVN regio Leiden een excursie in het Achterbos in de Duivenvoordse- en Veenzijdse polder. Samen met de gids gaat u in dit vochtige bos op zoek naar de mooie verschijningsvormen van de mysterieuze paddenstoelen. De meeste soorten zijn niet lang te zien dus zorg dat u erbij bent,,,,,,,,

Belangstellenden kunnen zich opgeven voor deze excursie door een e-mail te sturen naar: ivnleiden@hotmail.com. Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 20 deelnemers mee. Trek stevige waterdichte schoenen aan en goede bedekkende kleding.

Samengevat:
Datum: Zaterdag 13 oktober, tijd: 10.00 tot 12.00
Startpunt: ingang van het Achterbos aan het Oude Veenpad (fietspad) in Leidschendam (bereikbaar via Tuinenlaan in Leidschendam, en dan het tunneltje onder het spoor door wandelen).
Voorbereiding: waterdicht schoeisel.
Kosten: geen
Aanmelden: via www.ivn.nl/leiden er kunnen maximaal 20 deelnemers mee.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top