Ga naar hoofdinhoud

VVD: via app makkelijker gebreken melden

22 september 201344 second read

Wassenaar – Het moet makkelijker worden voor inwoners van Wassenaar om gebreken als zwerfafval, losliggende stoeptegels of omgewaaide bomen te melden aan de gemeente. Monique van Deursen en Margaret de Vos van Steenwijk, gemeenteraadsleden voor de VVD, vinden dat inwoners van Wassenaar onregelmatigheden in de openbare ruimte in de toekomst moeten kunnen melden door gebruik te maken van een ‘app’.

Hierdoor kunnen burgers nog sneller en efficiënter via de mobiele telefoon een melding doen van gebreken in de openbare ruimte. D.m.v. een foto en aangeven locatie van het probleem kan de gemeente snel actie ondernemen.

Tijdens de commissievergadering ruimte en economie van maandag 9 september vraagt Monique van Deursen om in de begroting geld beschikbaar te stellen voor de ontwikkeling van een gemeentelijke mobiele applicatie (app) ‘melding openbare ruimte’. Zo kan iedereen meehelpen met signaleren en kunnen we samen ons dorp mooi en schoon houden.

Tags

AppVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top