Skip to content

Bezoek VVD werkt!

23 september 201348 second read

Wassenaar – Voor de VVD is het belangrijk om te weten wat er speelt in ons dorp. Daarom leggen fractieleden regelmatig werkbezoeken af. Werkbezoeken geven politici de mogelijkheid om te zien en te horen hoe mensen het beleid van de gemeente ervaren zodat dit meegenomen kan worden in de besluitvorming in de raad. Wat kan anders, beter en wat gaat er goed en wat niet. Afgelopen week ging de fractie langs bij camping Duinhorst en bij het complex Ter Weer van de Wassenaarse Volkstuindersvereniging.

VVD lijsttrekker Anouk van Eekelen: “De bezoeken zijn motiverend en leerzaam. Wij zien hoe beleid in praktijk werkt en horen hoe Wassenaarders zaken zelf aanpakken. Tijdens het bezoek aan de volkstuindersvereniging vertelde men dat het teveel aan groenten en fruit wordt geschonken aan de voedselbank. Een mooi voorbeeld van de ‘participatie samenleving’ in praktijk!”

Stelt u een bezoek van de VVD fractie op prijs neem dan contact op met Monique van Deursen, mdeursen@xs4all.nl, tel. 0705110705

Tags

VVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top