Skip to content

Gidsen ontdekken hun identiteit

23 september 201352 second read

Wassenaar – De gidsen van Scouting Willibrord hebben vrijdagavond hun eigen unieke Scouting Willibrord Gidsen insigne gemaakt.
Tijdens opkomsten kunnen de kinderen (van alle speltakken trouwens) insignes verdienen. Hierbij wordt dan een paar opkomsten aandacht en tijd besteed aan één insigne (soort badge). Er bestaan heel veel insignes. Een paar voorbeelden zijn: insigne veilig en gezond, insigne houtbewerking en stoken, insigne tochttechnieken.

Dit keer werkten de gidsen aan een onderdeel van het insigne Identiteit. Bij dit insigne gaat het om jezelf. Weet jij wie je bent? Best een moeilijke vraag! Je gaat op zoek naar je eigen kwaliteiten en leert heel veel meer over jezelf én anderen. Saamhorigheid hoort hier ook bij. In de praktijk betekent het dat de meiden een eigen insigne mochten bedenken. Uit drie ontwerpen werd het mooiste en leukste ontwerp gekozen. Hier gaan ze de komende weken mee aan de slag.

Nieuwsgierig geworden? En ben je een meid tussen de 11 en 14 jaar? Kom dan eens kijken op vrijdagavond van 19.15 – 21.15 uur in ons pand op de hoek van de Zonneveldweg/Broekweg.

Tags

ScoutingWassenaarWillibrord
Gerelateerde artikelen
Back To Top