Skip to content

Redouan zeker van bootcamp SYTYCD

23 september 201357 second read

Wassenaar – Gister begonnen de final auditions bij So You Think You Can Dance dit is laatste ronde om een ticket te winnen naar de bootcamp in Sevilla. De bootcamp is het laatste stapje naar de live shows waar uiteindelijk de beste danser wordt gekozen.

Redouan deed wederom een dans in de stijl HipHop zelf noemde hij het “Een beetje funky, maar gewoon lekker dansen”. Tijdens zijn auditie genoten zowel de jury als de mede deelnemers van zijn dans dat kon je van hun gezichten af lezen. Nadat Redouan de zaal verlaat gaat de jury uit zijn dak. Dan Karaty zegt na zijn auditie: “Hij is bijzonder. Hij heeft een geweldige stijl. Hij kan ineens heel groots uitpakken, maar ook heel rustig gaan dansen. Hij is BRILJANT!”

Even later wordt Redouan terug geroepen bij de jury. Hij is hiervan even van slag “moet ik nu al weg, wat is het ben helemaal van me aprapo.” Maar Redouan hoefde zich helemaal niet druk maken de jury vond hem zo goed dat ze hem direct het ticket voor de bootcamp gaven. Redouan heel veel succes, nog 1 stapje en je staat in de liveshows!

Tags

Redouan HergelinkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top