Skip to content

Vincent Koster winnaar van het VGC Open 2013

23 september 20132 minute read

Voorschoten – Het signaal voor de shotgunstart van het VGC Open luidde zaterdag 21 september om 09.00 uur. De weergoden waren ons goed gezind en alle 28 deelnemers klaar voor een uitdagende en gezellige wedstrijddag. We mochten een uiteenlopend deelnemersveld verwelkomen, waarbij we ook spelers troffen die hun score van de eerste editie in 2012 graag wilden verbeteren. Wederom hoorden we vele verbaasde reacties van ervaren spelers over de technische moeilijkheidsgraad van de Voorschotense 9 holes-baan.

In de ochtend liepen alle deelnemers 18 holes, ‘s-middags herhaalden de 18 beste spelers dit nog eens. Uiteindelijk mocht Vincent Koster van Burggolf Zoetermeer de beker mee naar huis nemen. André Bol eindigde op een welverdiende tweede plaats en Piet Hajer (VGC) ging met de bronzen plak naar huis. De neary (degene die gedurende de wedstrijd de bal het dichtste bij de vlag slaat) is dit jaar uitgezet op hole 6 en uiteindelijk gewonnen door Ruud Bol.

Door de medewerking van Sportfondsen, Golfplaza en bloemenboetiek Bloemen en Seizoenen gingen alle deelnemers met een prijs naar huis. Meerdere deelnemers zijn verblijdt met een greenfee cadeaubon waardoor ze nog eens gratis kunnen terugkeren voor een dag golfen op Golfbaan Het Wedde. C1000, ING en Albert Heijn hebben de spelers tijdens de wedstrijd van welkome versnaperingen voorzien.

Zowel deelnemers als organisatie kijken terug op een uiterst geslaagde dag en natuurlijk hopen we de deelnemers opnieuw te mogen begroeten tijdens de derde editie. In 2014 valt het VGC Open samen met de lustrumactiviteiten in verband met het 20-jarig bestaan van de Voorschoten Golf Club.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top