Skip to content

Word Vrijwilliger week 39 2013

23 september 20132 minute read

Wassenaar – Onbetaald meewerken aan een sportevenement is ook vrijwilligerswerk. Maak het anderen mogelijk een sport te beoefenen of help geld inzamelen voor een goed doel via een sportevenement.

– Parcourspost vrijwilliger (vacaturecode E 033): Wie helpt mee bij de regionale sponsorloop voor het goede doel “De 15 van Wassenaar” op zondag 6 oktober a.s. (zie www.de15vanwassenaar.nl voor meer informatie)? Zij zoeken mensen die een zgn. parcourspost willen bezetten. Je informeert passanten en maakt het de lopers mogelijk hun parcours ongestoord voort te zetten. Na afloop ben je van harte welkom op de mooie afterparty met alle atleten en vrijwilligers.
– Werkgroeplid Wassenaar Fairtrade Gemeente (vacaturecode H 050): Ook trots op de fairtrade titel die onze gemeente inmiddels heeft? De Werkgroep Fairtrade zoekt een enthousiaste collega die meehelpt bestaande en nieuwe ondernemers te ondersteunen/over de streep te trekken en het publiek te enthousiasmeren.
– Algemeen Bestuurslid Vrijwilligerscentrale Wassenaar: De Vrijwilligerscentrale Wassenaar zoekt naar uitbreiding van het bestuur. Ben jij maatschappelijk betrokken en wil je graag bijdragen aan een goed vrijwilligersklimaat in Wassenaar? Maak een afspraak en kom ons enthousiaste bestuur versterken.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij VCW in de Van Heeckerenstraat 2, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl , www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl, tel. 511 31 33. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

Vrijwilligersfeest 11 oktober
Laatste kans om je op te geven voor het gratis vrijwilligersfeest. Ben je in het bezit van een vrijwilligerspas? Dan ben je van harte welkom – met een introducé – op deze feestavond met cabaret (Jetty Mathurin), zang en dans. Ook zal de vrijwilligersprijs 2013 worden uitgereikt en de stagebieder van het jaar bekendgemaakt worden. Wel even van tevoren aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale o.v.v. naam en pasnummer (070-5113133). Zie ook www.vrijwilligerscentralewassenaar.

VCW Klussendienst
Mensen met een klein inkomen of een klein pensioen die niet beschikken over een sociaal vangnet kunnen een beroep doen op de klussers (huis en tuin) van de Vrijwilligerscentrale Wassenaar. Deze klusmannen verrichten kleine klussen in en om het huis die in een dagdeel te klaren zijn. Zij inventariseren van tevoren de omvang van de klus en vragen een symbolisch bijdrage van 5 euro per dagdeel. Meer informatie bij de Vrijwilligerscentrale.

Tags

VCWVrijwilligerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top