Skip to content

Romantisch, viool-piano concert in de Paleiskerk te Den Haag

24 september 201340 second read

Wassenaar – De Paleiskerk zorgt op 19 oktober 2013 weer voor de ultieme sfeer voor een kamermuziekconcert met een fraai Russisch/Frans programma, gespeeld door twee topmusici: violiste Yulia Berinskaya en pianiste Hanna Shybayeva.

De Toonzetter staat garant voor een prachtig klassiek concert van hoog niveau met een romantisch programma vol beroemde meesterwerken zoals van Sergey Prokofiev drie stukken uit Romeo en Giuletta en een Sonate nr 2 op.94a. Van Maurice Ravel een sonate nr.2 in g-groot, Van Claude Debussy twee stukken- Claire de lune en Valse la plus que lente en van Maurice Ravel de vurig-virtuoze Rapsodie “Tzigane”.

Het concert begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 28.50,- inclusief programmaboekje en garderobe.

http://www.yuliaberinskaya.com/wp/about-yulia-berinskaya/

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Toonzetter. E-mail: impresariaat@toonzetter.nl
Kijk voor meer informatie op: www.toonzetter.nl
Tel. reserveren 06-25.35.89.51

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top