Skip to content

Kaartverkoop gestart bij Boekhandel de Kler

25 september 20132 minute read

Wassenaar – Nog maar 3 weken te gaan en dan gaat onze musical ”Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat” in Première. De musical zal op 10, 11 en 12 oktober 2013 te zien zijn in de Messiaskerk in Wassenaar. Naast de kaartverkoop via onze de website www.dreamtime-events.nl kunt u vanaf vandaag ook uw kaarten voor de musical kopen bij Boekhandel de Kler in Wassenaar voor € 15,- per stuk.

De musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat is geïnspireerd op het beroemde verhaal Jozef in het oude Egypte, waarin hij zich ontwikkelt van zijn vaders oogappel tot onderkoning van het land. Jozef wordt door zijn elf jaloerse broers als slaaf verkocht. Uiteindelijk belandt hij in de gevangenis. Daar blijkt dat hij een bijzondere gave heeft: Jozef kan dromen uitleggen. Als de Farao door een nare droom wordt gekweld, legt Jozef hem zijn dromen uit, stelt hem gerust en geeft hem goed advies. Als dank kroont de Farao hem tot onderkoning van Egypte. Dan ziet hij na al die jaren zijn broers weer en stelt hen op de proef.

Een tijdloos verhaal over volwassen worden, jaloezie en vergeving. Dit alles op een uitbundige manier met veel humor en muziek. Rock ‘n Roll, Calypso, Disco en nog veel meer; Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat is de enige musical ter wereld met zoveel verschillende en vrolijke muziekstijlen!

Online kaartverkoop
Op www.dreamtime-events.nl kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag de voorstelling van uw keuze reserveren. Wij vragen u om hiervoor eenmalig uw persoonlijke gegevens in te voeren in het online bestelformulier en dient u over een e-mailadres te beschikken. Via de website kunt u maximaal 8 kaarten per voorstelling reserveren. U rekent uw kaarten af doormiddel van een geautomatiseerde e-mail met daarin de betalingsgegevens. Na ontvangst van uw betaling krijgt u de kaarten per post of per e-mail toegestuurd.

Voor meer informatie over onze kaartverkoop verwijzen wij u naar onze website: www.dreamtime-events.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top