Ga naar hoofdinhoud

Mist rondom toekomst O&O gebouw trekt op

25 september 201336 second read

Wassenaar – Tijdens de opknapdag, zaterdag 21 september, ontving het wijkgebouw O&O een monumentale onderscheiding van de gemeenteraad. “Dit pand is eigendom van de gemeente” sprak wethouder De Lange uit in zijn speech. Reden voor ons fractielid Theo Overdevest hierover tijdens de raadsvergadering vragen te stellen aan aan de wethouder. “Wat gaat de gemeente zelf doen met het pand?” en “Hoe wordt het onderhoud aangepakt?”.

De wethouder gaf helder antwoord op deze vragen. Onderhoud van het gebouw wordt onderzocht en gepland. Met de gebruikers wordt contact gezocht. Om helderheid en zekerheid te geven over de toekomst van hun onderkomen. De wethouder merkte fijntjes op: “Onderhoud kan niet zonder extra investeringen.”

Het CDA ziet het voorstel van het college met belangstelling tegemoet.

Tags

CDAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top