Ga naar hoofdinhoud

Voorlezen op woensdagmiddagen in oktober 2013 in Brandweermuseum Wassenaar

25 september 201327 second read

Wassenaar – In oktober organiseert Brandweermuseum wassenaar drie keer voorlezen uit brandweerkinderboekjes. Achtereenvolgens lezen voor: Op 2 oktober 14 uur: Caren Frentz, Clusterhoofd (“Commandant”) Brandweer, op 9 oktober 13.30 uur Fatima Koşer Kaya, wethouder Wassenaar en op 16 oktober 14 uur Jaap Bulle. directeur Bibliotheek Wassenaar-Voorschoten

Er kan worden voorgelezen uit: “Fikkie de brandweerhond”, “de vijf brandweermannetjes”, “Prélientje en de brandweer”, “Spuit Elf en de brandweerolifanten”, “Mano de brandweerjongen” Na afloop zijn er in het museum speurtochten, kleurplaten en verkleedkleren

Locatie: Raadhuis de Paauw, Raadhuislaan 22, 2242CP Wassenaar
Toegang gratis
Vooraf aanmelden is noodzakelijk!
Dat kan via brandweermuseum@wassenaar.nl of 0629011009

Tags

BrandweermuseumWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top