Ga naar hoofdinhoud

Alzheimer Café op 2 oktober 2013

26 september 20132 minute read

Wassenaar – HET ALZHEIMER CAFE WASSENAAR nodigt u van harte uit voor een informatieavond over dementie op woensdag 2 oktober vanaf 19.00 uur (inloop) in het Cultureel Centrum de Warenar aan de Kerkstraat. Het Alzheimer Café is geen kroeg of restaurant, maar een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en belangstellenden. Bezoekers praten over dementie en dat allemaal in een gemoedelijke sfeer. Iedereen is welkom.

Woensdag, 2 oktober 2013 (inloop vanaf 19.00 uur)
Dementie, wat betekent dat voor de mantelzorger?
De diagnose dementie zet in één keer je hele wereld op z’n kop. Niet alleen van de persoon zelf, maar ook van zijn/haar mantelzorger en andere betrokkenen. Hoe moet het verder? Wat gaan we ervan merken? Met wie praten we er over en waar kan ik ondersteuning vinden? Wat betekent het dat je de persoon die je zo dierbaar is langzaam aan het verliezen bent? Over de betekenis van dementie voor de mantelzorger spreken we met een mantelzorger die het zelf meemaakt.

Een kopje koffie staat voor u klaar. U hoeft zich niet aan te melden. Voor vragen kunt u contact opnemen met coördinator Michiel den Oudsten,tel.: 06-42695799 of met de SWOW, tel.: 5117576

De SWOW biedt ook aan u gratis met de BIJBUS van huis op te halen en weer thuis te brengen. U hoeft alleen maar telefonisch contact op te nemen met de SWOW, telefoon 5112226.

Tags

AlzheimerWarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top