Skip to content

Mooie resultaten op Manege de Westkustruiters!

26 september 201354 second read

Wassenaar – Afgelopen zondag hebben veel ruiters met succes hun allereerste (F) proefje gereden! En de wat meer gevorderde ruiters hebben vaardigheidsproefjes gereden.

Alle proeven werden beoordeeld door een echte jury. Bij de vaardigheidsproefjes moesten de ruiters over twee hindernissen springen, langs pionnen slalommen, over balkjes heen en door een poortje rijden. Omdat het zo’n fantastisch weer was kon dit in de buitenbak. Iedereen zag er weer prachtig uit. De ruiters in het net en de paarden mooi geborsteld en kundig ingevlochten. Na afloop was er een prijsuitreiking. Voor de winnaars waren er bekers en natuurlijk mochten alle eerste en tweede prijswinnaars een klein cadeautje uitzoeken uit ons eigen paardenwinkeltje.

Lijkt het jou ook leuk om op paardrijden te gaan? Of ken je iemand die dolgraag wil paardrijden? Begin oktober starten er nieuwe beginners lessen voor kinderen vanaf 9 jaar! Wij bieden nu een gratis poets- en opzadelmiddag aan voor al onze nieuwe beginners. Schrijf je snel in!

Ook zijn er nog plaatsen vrij voor de meer gevorderde kinderen en volwassenen. Voor meer info bel naar 070-5115958 of bezoek onze website: www.westkustruiters.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top