Ga naar hoofdinhoud

Zondag 6 oktober herfstwandeling in Lentevreugd (IVN)

26 september 201337 second read

Wassenaar – Tijdens deze wandeling loopt u met een IVN-gids in ongeveer twee uur rustig door het gebied en zal aandacht besteed worden aan verschillende herfstverschijnselen. Daarbij kan gedacht worden aan planten die zich winterklaar maken, het verschijnen van paddenstoelen, maar ook zal een en ander te zien zijn van de vogeltrek (verrekijker handig!).

Praktisch: Starttijd: 10.00 uur. Lentevreugd ligt aan de provinciale weg N441, tussen Pan van Persijn en Rijksdorp in. De ingang ligt bij de rotonde waar ook de Kokshoornlaan op uitkomt. Er is een parkeerplaatsje.

Zeker als het de dagen ervóór veel heeft geregend is het handig om laarzen te dragen, omdat een deel van het pad dan flink drassig kan zijn. Het bedoelde deel heet dan ook niet voor niets “laarzenpad”!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top