Skip to content

Wijnheeren ‘troost’ deelnemers fotowedstrijd

27 september 201359 second read

Wassenaarders.nl organiseert met enige regelmaat fotowedstrijden voor Wassenaarders met liefde voor fotografie. De prijzen worden door Wassenaarse ondernemers ter beschikking gesteld. De hoofdsponsor van de wedstrijden, Studio Van der Plas/Langstraat33 heeft deze keer wel een heel mooie prijs voor de nummers 1 t/m 3: een digitaal fotoboek.

Maar….. Ook dit keer werd de redactie van Wassenaarders.nl verrast door de fantastische inzendingen tijdens de fotowedstrijd ‘Wassenaarders op vakantie’. De keuze was lastig, en al snel kwamen we tot de ontdekking dat we aan drie prijzen niet genoeg hadden….

De foto’s van Carin, Karin en Romeo hadden ‘iets’ waardoor wij vonden dat we ze niet met lege handen mochten laten staan. Dankzij Wijnheeren konden we vandaag drie prettige proostprijzen uitdelen.

Wijnheeren, gespecialiseerd in biologische wijnen (maar liefst vijftig verschillende soorten hebben ze in het assortiment) heeft niet alleen een prachtige winkel (met proefruimte), maar ook een online shop (www.wijnheeren.nl). En…. elke laatste donderdag en zaterdag van de maand organiseert Wijnheeren inloopproeverijen (tussen 17.00 en 19.30 uur) steeds met wisselend thema.

prijs2

Dus, zoekt u een soepele schenkwijn of een volle krachtpatser (of iets daar tussen in)? Ga dan gerust even langs bij Wijnheeren Molenstraat nr. 23.

Proost!

Tags

FotowedstrijdWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top