Ga naar hoofdinhoud

YOUR LIFE sportsclub viert groots haar 20 jarig Jubileum

27 september 20133 minute read

Wassenaar – Voorschoten, september 2013 – In september 1993, 20 jaar geleden, opende STEIJN SPORTS Squash & Aerobics haar deuren, sinds januari 2009 bekend als YOUR LIFE sportsclub. In de afgelopen 20 jaar is de club van een ruim, eenvoudig Squash en Aerobic centrum, uitgegroeid tot de moderne, toonaangevende en bruisende YOUR LIFE sportsclub van nu. De inmiddels meer dan 2.000 leden zorgen, samen met onze medewerkers, voor een unieke, geweldige en sportieve vibe! Het Jubileum wordt gevierd tot het einde van het jaar met tal van leuke activiteiten, beginnend met een receptie en Jane Fonda Night op 27 september op 28 en 29 september is er in de Fitness een Power Contest gaande. Leden van YOUR LIFE sportsclub mogen gratis een introducee meenemen.

YOUR LIFE sportsclub heeft het afgelopen jaar wederom een ware metamorfose ondergaan, waarbij er o.a. een geheel nieuwe Functionele trainingsruimte is gecreëerd. Daarnaast werden het hele luchtbehandelingssysteem en alle airco’s vervangen voor een nieuw, duurzaam en groen gebouw- beheer systeem. Ook zijn alle cardio toestellen nieuw, met ingebouwde televisie en internet: leuker kunnen we het niet maken! Op vrijdagmiddag 27 september vindt de officiële opening plaats van de nieuwe hypermoderne Functionele trainingsruimte en vieren wij dat YOUR LIFE sportsclub al 20 jaar DE gevestigde sportclub van Voorschoten, Wassenaar en omgeving is.

Rober Steijn verteld: In de afgelopen 20 jaar is er veel veranderd, we zijn in het algemeen veel bewuster gaan leven. In onze huidige maatschappij wordt van mensen verwacht dat ze zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun gezondheid. Toch hoor ik op verjaardagen en feestjes nog vaak: “Een sportschool, dat is toch saai?” Wie dat anno 2013 nog denkt, is al héél lang niet meer in een moderne sportclub geweest. Want vandaag de dag is fitness juist heel leuk om te doen en maakt het een belangrijk onderdeel uit van een gezonde leefstijl.

YOUR LIFE sportsclub heeft een scala van motiverende manieren van sporten in huis, voor iedereen, van jong tot oud. Vergeet de ‘huppelklasjes’ uit de jaren ’90 en de saaie hometrainers. Wij bieden bijvoorbeeld de Milon cirkel, 35 minuten flink inspannen op je eigen niveau En tijdens FunXtion, een fitnesstraining in een kleine groep, bereik je in een half uur veel meer dan in een uur individueel fitnessen, door de innovatieve materialen, de opzet van de training en de motivatie van de trainer.

Heb je meer hulp nodig om anders te gaan leven, dan vind je alles wat je nodig hebt in onze sportclub: diëtist, Personal Trainers, crèche, groepslessen, squashbanen, spinning, fysiotherapeut, etc. Kom maar eens vrijblijvend langs, we laten het je graag zien. Sporten bij YOUR LIFE sportsclub is zó leuk dat je niet meer wilt stoppen. Wat begint als een opgave, wordt als vanzelf een onderdeel van je leven.
De komende 3 maanden zijn er in het kader van het jubileum tal van activiteiten gepland.

27 September Officiële Opening Jubileum jaar –receptie
27 September Jane Fonda Night, terug naar de nineties
28-29 September Power Contest, wie is de fitste?
25 Oktober First releases Night, kennen jullie deze nog?
25 Oktober Dubbel toernooi Squashers battle
26-27 Oktober LF Connect en fysieke test dagen
29 November Info avond met sterspeler squash
29 November Jane Fonda Night 2, terug naar de nineties
01 December Verantwoorde bodybuilding middag
20 December Classic Cristmas night
21-22 December Power Contest 2, verbeter je score
27 December Squash Oliebollen toernooi , squash het jaar uit

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top