Skip to content

DJ Cursus bij SJW Wassenaar

28 september 201348 second read

Wassenaar – Nederland is een van de koplopers op het gebied van DJ’s. DJ’s als tiesto, Armin van Buuren, Afrojack, allemaal Nederlandse DJ’s. De dance scene domineert in Nederland. Het is dus niet zo gek dat er steeds meer interesse is in het DJ vak.

SJW Wassenaar wil dit talent bij de jongeren stimuleren en ze de kans geven dit talent te ontwikkelen. Dit willen we doen door de jongeren van 9-15 jaar een DJ cursus aan te bieden. Vanaf 4 oktober begint SJW wassenaar met het geven van DJ cursussen. Jongeren kunnen zo bekend raken met echte professionele DJ spullen en leren de basics van het draaien kennen. Op deze cursus krijg je alle in en outs te weten van het DJe. Elke vrijdag in oktober kan je een DJ cursus krijgen in SJW op de Dr. Mansveldkade 9. Deze cursus vindt plaats om 16:15 tot 17:15 en voor 20 euro kan jij eraan meedoen en misschien word jij dan wel Nederlands volgende top DJ.

Tags

SJWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top