Ga naar hoofdinhoud

Halloween Frightnight Oostdorp

28 september 201346 second read

Wassenaar – Op vrijdagavond 1 november 2013 organiseert Buurtvereniging Oostdorp en Omgeving voor de vierde maal een grandioze Halloween Trick or Treat optocht voor kinderen door de wijk Oostdorp.

De route van de tocht loopt vanaf het buurtcentrum door de wijk Oostdorp, langs de Sporthal en over de Hoge Klei, (het zogenaamde griezelpad) waar een bezoekje kan worden gebracht aan de angstaanjagende Haunted Barn. Met name het buurtcentrum aan de Zonneveldweg 55A is zeker de moeite van een bezoekje waard die avond. Het wordt getransformeerd tot een waar spookhuis en is het startpunt voor de tocht.

Deelname kost slechts een euro per kind. Aanmelden kan bij Silvia’s Feestwinkel en bij Chocolaterie Delicious. Aanmelden kan ook ’s avonds op 4, 7, 14 en 18 oktober aan de bar bij O&O. Elke deelnemer krijgt een toegangskaartje waarmee je het buurtcentrum in mag. Als u zich per e-mail (redactie@oostdorpenomgeving.nl) aanmeldt, kunt u de kaarten afhalen op Verlengde Hoge Klei 6.

Tags

Wassenaar
Back To Top