Ga naar hoofdinhoud

Kinderbios elke woensdag in Steps

29 september 201333 second read

Wassenaar – Vier je verjaardag op SJW Wassenaar en maak er een verjaardag van om niet te vergeten! Lekker met je vrienden/vriendinnen iets lekkers koken en vervolgens een filmpje kijken of een lekker muziekje draaien. Het kan allemaal op SJW Wassenaar.

Elke woensdag van 13:30 tot 16:30 uur kan je in de Steps een feest maken om nooit te vergeten. Voor 5 euro per kind kan je in de gehele zaal met je vrienden chillen en er een daverend succes van maken. Evenals de DJ cursus vindt de kinderbios plaats op de Dr. Mansveldkade 9.

Wil je meer informatie, dat kan via de onderstaande gegevens.
Steps
Adres: Dokter Mansveltkade 9
E-mail: michelle@sjw-wassenaar.nl
Tel.: 070-3695168
Postcode: 2242TZ Wassenaar

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top