Ga naar hoofdinhoud

Buurtbarbecue Horst en Duin groot succes

30 september 20132 minute read

Wassenaar – Prachtig weer, heel veel buren, geanimeerde gesprekken, voortreffelijk eten en een uitstekende sfeer. Alles zat mee tijdens de eerste buurtbarbecue van Bewonersvereniging Horst en Duin.

Bert Griffioen, eigenaar van de gelijknamige vaste planten kwekerij, had zijn hekken wijd opengezet om ruim 120 buren gastvrij te onthalen op zijn terrein. Terwijl de kinderen zich uitstekend vermaakten met een springkussen en sjoelbakken, keken geïnteresseerde buren hun ogen uit tijdens een rondleiding door het bedrijf. Vervolgens schoof iedereen aan bij de lange gedekte tafels, die in de bedrijfshal waren opgesteld en genoot men van de heerlijke barbecue hapjes en drankjes. Voor de kinderen waren er poffertjes. Schepijs van Luciano’s maakte het feest compleet. “Een groot succes” zo sprak een zeer tevreden buurtbewoonster in haar dankwoord aan de barbecuecommissie en Marjan en Bert Griffioen in het bijzonder. “Dit was eigenlijk het enige dat wij nog misten toen wij hier kwamen wonen. Een actieve buurtvereniging die zorgt voor samenhang en gezelligheid in deze verder geweldige buurt. Hartelijk dank en wat ons betreft voor herhaling vatbaar”. Veel later dan gepland werden – met vereende kracht zoals dat hoort – feestinrichting en barbecues weer ontmanteld. Met dank aan Supermarkt Hoogvliet voor de geste van een gratis doos wijn.

Tags

Horst en DuinWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top