Skip to content

Jan Vayne en Petra Berger geven samen concert in Warenar

30 september 20132 minute read

Wassenaar – Jan Vayne brengt samen met Petra Berger een bezoek aan het Wassenaarse theater Warenar om daar een concert te geven op donderdag 3 oktober. Het wordt een intiem concert waar beide artiesten met persoonlijke verhalen de muziekstukken inleiden. De voorstelling getiteld Closer than ever begint om 20.15 uur en kaarten zijn te koop www.warenar.nl of ’s avonds aan de zaal.

Deze wereldzangeres en pianovirtuoos bundelen in dit theaterconcert op bijzondere wijze hun krachten. Beiden blinken zij uit in een enorme muzikale veelzijdigheid en het vermogen een gevoelige snaar te raken bij hun publiek. Petra’s adembenemende sopraan en Jan’s grenzeloze pianospel blijken elkaar perfect aan te vullen en te versterken. Je hoort twee solisten die elkaar niet in de weg zitten, maar elkaar juist de ruimte geven.

De samenwerking tussen Jan Vayne en Petra Berger onstaat in 2005 als zij besluiten samen op tournee gaan met de voorstellingen Van Bach tot Abba en Dichtbij. Op veler verzoek verschijnt in 2008 hun akoestische album Crystal waarvan er vele duizenden over de toonbank gaan. Na een aantal solo projecten vonden zij het nu weer hoog tijd voor een gezamenlijk, nieuw programma: Closer than Ever.

In Closer than Ever laten Petra en Jan meer van zichzelf zien en horen dan ooit tevoren. Een intiem concert waarin persoonlijke verhalen de muziekstukken inleiden en de beleving ervan zullen versterken. Op eigenzinnige, humoristische en soms ontroerende wijze brengen zij herkenbaar repertoire uit verschillende genres met als gemeenschappelijke deler dat het de luisteraar niet onberoerd zal laten.

Kaartverkoop
Jan Vayne en Petra Berger zijn te zien (en te horen) op donderdag 3 oktober in Warenar. Het optreden begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 23,50 en zijn te reserveren via www.warenar.nl. Ook de rest van het aanbod is te vinden op de website van theater Warenar.

Tags

WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top