Skip to content

Koe zorgt voor Rondvlucht boven Wassenaar

30 september 201343 second read

Wassenaar – Bij de grote actie met de vele verenigingen uit Wassenaar was er de certificaten actie. Voor 25 Euro hadden Mike en Sven een vak gekocht op een van de voetbalvelden van Blauw Zwart. De notaris had de verkochte vakken van tevoren ingedeeld.

Op zaterdag 31 augustus was het dan zover; de koe kwam om 14.00 uur op het veld en na 10 minuten was het winnende vak bekend. De koe had gescheten!! Mike en Sven bleken het certificaat te hebben gekocht naast het winnende vak. Dat betekende een rondvlucht boven Wassenaar.

Afgelopen zaterdag waren zij te gast bij de Aero Club Valkenburg (ACV) en mochten zij beiden 15 minuten meevliegen boven Wassenaar en omgeving. Het was zeer geslaagd en met de nodige foto’s en verhalen kwamen zij beiden weer op de grond na een heel geslaagde landing.

ACV: namens Mike en Sven enorm bedankt voor de mooie rondvlucht!!

Tags

Run for RioWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top