Skip to content

19 geslaagden voor toets 5 bij Wassenaarse Manege

1 oktober 201354 second read

Wassenaar – Afgelopen zondag 29 september werden er op de Wassenaarse Manege de examens voor toets 5 afgelegd. Deze toets bestaat uit een springproef, een theorie gedeelte en een verkeersexamen. Er wordt gelet op de juiste manier, het volledig onder controle hebben van je paard tijdens de rij en spring oefeningen in stap, draf en galop.

Deze toets is ter voorbereiding voor het halen van het ruiterbewijs en wordt daarom ook strenger beoordeeld dan de voorgaande toetsen. Het Ruiterbewijs is voor ruiters wat het rijbewijs is voor automobilisten.

Bij een minimaal aantal behaalde punten voor het springproefje en met max 12 fouten voor de theorie en een netjes afgelegd verkeersexamen zouden de ruiters klaar moeten zijn voor het officiële ruiterbewijs.

6 Van de 19 geslaagden voldeden hier allemaal aan en zullen zich binnenkort gaan opgeven voor dit rijbewijs voor ruiters.

Amber Rijpsma, Charlotte Dessens, Bente Bosman, Josephine Born, Carmen Schuchard, Claire Dijksterhuis, Alice Hanford, Cilaine Pont, Hannah Vreeswijk, Roos v/d IJssel, Pien Nieboer, Frederique Noordervliet, Pauline Duijndam, Robin de Boer, Noor Elias, Odile Bayer, Tara Zwierink, Sanne Kuiperi en Lisanne van Harten, van harte gefeliciteerd!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top